sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Ruokaa, kahvia ja nukkumista!

Heivain hei!

En tästä nyt erikseen jaksa mitään videoo tehdä joten tyydyn selittämään miten meidän matkanteko jatkui tuon viimesimmän videon jälkeen. 

Eli tosiaan, meidän lento peruttiin mutta onneks mulla on hyvää matkaseuraa! Varattiin kaikki sama lento Lontooseen maanantai aamuksi ja ku likat saapu lentokentälle nii mentii selvittelemään missä vietetään yö. Sedun opiskelijat oli saanu aikasemmin jo sovittua majotuksen, ruoat ja kyydit joten meiän tarvi vaan sanoa et kuulutaan samaan porukkaan. Saatiin siis majotus Bonus Inn nimisessä hotellissa ilmaseksi, johon kuulu myös kyydit sekä lounas, päivällinen ja aamupala. Kaikki ilmasta, jee!! Saatiin myös 15 euron kupongit jotka myöhemmin käytettiin Starbucksissa ja nautiskeltiin kahvia ja kakkua :). 

Hotelli on tosi hieno, huoneet siistissä kunnossa ja ruoka TOSI hyvää! Käytiin syömässä lounasta, jonka jälkeen lähettiin käymään Jumbossa (tässä lähellä oleva ostoskeskus) ja ku päästiin takasi nii lähettiin tosiaan kahville lentokentälle. Sieltä ku tultiin takasi nii levättiin muutama tunti hotellihuoneessa ja mentiin päivälliselle! Saatiin valita mikä tahansa ateria, josta 15 euroa oli ilmasta (tottakai otin juustohampurilaisen, joka oli sopivasti alle 15 euroa eikä tarvinnu maksaa!). Nyt ollaan hotellihuoneessa ja valmistaudutaan nukkumaanmenoon, koska aamulla lähetään 7 aikaan lentokentälle ja 9.05 lennolla Tukholman kautta Lontooseen. Asiat siis järjesty hyvin, suurin kiitos kuuluu Rovaniemen opiskelijoille ja Sedun opiskelijoille, jotka hoiti asian nopeesti ja tehokkaasti :)!!

Silmät rupee pakostaki menemään kiinni joten nyt on aika painua vällyjen alle ja vihdoin ja viimein nukkua!

- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti