sunnuntai 6. syyskuuta 2015

European Rover Challenge!

Lauantai 5.9

Lauantai meni pääasiassa istuskellessa, koska meillä ei ollu ekana päivänä nii paljoa tekemistä. Järjestäjätki oli aika hukassa, mistä annettiin palautetta sunnuntaina kyllä, koska olis ollu kiva tehä vähän enemmän. Mut onneks päästiin tekemään edes jotain!

Lähettiin siis aamulla hotellilta taas tapahtumapaikalle ja me saatiin heti tosi tärkeä tehtävä: edustaa USA:n tiimiä esittelykierroksella. Jokaselle osallistuvalle maalle oli pieni lapsi kantamassa maan lippua, ja koska USA:n tiimi oli myöhässä, me mentiin tän lapsen kanssa sinne eteen. Tehtävä ei ittessään ollu vaikee, koska tää lapsi tiesi jo mitä piti tehdä ja me vaan seurattiin perässä, mut ilmeisesti tuomarit ja juontaja ei ollu perillä siitä et USA:n tiimi ei ollu ehtiny paikalle ja tästä syystä kun siinä seistiin hymyilemässä kameroille, juontaja kiitti meitä tulosta.. Ei viititty sanoa mitään nii hymyiltiin vaan ja oltiin nättejä!

Toisena tehtävänä meillä oli auttaa pukemaan "avaruuspukuja" pienten lasten päälle, jotta lapset vois kokeilla "Marsin päällä kävelyä", eli toisinsanoen mennä vähän siksakkia isoissa haalareissa ja saappaissa kypärä päässä ja tehdä pH-testejä. Mut lapset nautti siitä, ainoo hankaluus tässäki oli se, et lapset puhu puolaa ja me englantia. Onneks paikalla oli muitaki vapaaehtosia, jotka puhu puolaa niin ei ihan hukassa oltu!

Tähän oikeestaan päätty meidän kunnon tehtävät koko päivälle, pääasiassa autettiin välillä kantamaan avaruusmönkijöitä mäkeä alas kisapaikalle tai vietiin kärryjä pois, mut enimmäkseen istuttiin odottamassa josko joku tarvis meitä. 
Siistiä oli se, että paikalla oli myös viimesin kuun päällä ollut ihminen. Ei päästy tapaamaan henkilökohtasesti kyseistä herraa, mut pelkästään se, että nähtiin hänet oli jo tosi siistiä! 

Päästiin lähtemään takasin hotellille joskus viiden aikaan, ja sieltä lähettiin taas syömään, tällä kertaa vähän hienompaan ravintolaan ja sain oikeen kunnon ihanan pizzan! 
Meiän huippu porukka! Vasemmalta: Minä, Rudi, Siobhan, Jack
Ja Daniel

Rudi ja Jack leikkimässä kärryillä :-D

Tässä yks lapsista on menossa Mars-rataa läpi!

Mars-rataa!

pH-testi :-)

Mars-radan kantamisosuus

Siobhan ja minä kokeiltiin kypäriä kans!

Mun ihana ihana pepperonipizza, oli
törkeen hyvää!

Sunnuntai 6.9

Sunnuntaina ei oikeestaan tehty mitään muuta ku mentiin tapahtumapaikalle eka kattomaan ku järjestäjät laitto pari rakettia ilmaan ja sen jälkeen kysyttiin eri tiimeiltä kysymyksiä (esim. Kuinka vapaaehtoset on ollu avuksi jne.).

Sen jälkeen puhuttiin vaan meidän UK-reissusta, vähän lisää informaatiota et mitä siel tapahtuu ja minne pitää mennä.
Sitte lähettiinki jo hotellille pakkaamaan ja käytiin syömässä, jonka jälkeen lähettiin junalla Varsovaan. Päästiin tänne joskus 23.30 aikoihin ja hotellille tultiin puoliltaöin (kello on nyt siis 1.30 paikallista aikaa).

Huomenna oliski sit aamulla 8.00 lento Lontooseen, josta meidän pitää löytää tie meiän hostellille joka on ihan London Eye:n lähellä! Mut siitä sitte myöhemmin lisää, koska nyt on pakko mennä nukkumaan et ehtii pari tuntia saada unta! 

Jenna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti