torstai 24. syyskuuta 2015

Leirillä!

Perjantaina lähettiin leirille Sussex-nimisellä alueella sijaitsevaan leirintäalueelle.

Meidän mukana matkas: minä, Rudi, Siobhan, Wadud, Bartek, Kadi, Anelli, Anna, Ania, Max ja Majieck. Lisäks oli meidän staffit mukana, Graeme, Adrian ja Jon. 
Porukka oli ihan mahtava ja sain monta hyvää ystävää tästä porukasta. Perjantaina ei oikeen tehty muuta ku kokattiin ruokaa ja pystytettiin teltat. 

Lauantaina herättiin aamulla ja lähettiin kävelemään sellasta mettäreittiä. Meille annettiin kartat ja kompassit ja muut, ja saatiin ite suunnistaa oikeeseen paikkaan. Onneks porukassa oli mukana kuitenkin joku joka varmasti osas lukea karttaa. Vaikka näin oli, jotenkin me silti eksyttiin. Koska meidät jaettiin kahteen porukkaan, ja toisella porukalla oli Jon joka jo tiesi tän reitin etukäteen, me eksyttiin ja päädyttiin melkeen samaan paikkaan mistä lähettiin. Tää vähän kirpas jokasta, koska reitti oli kuitenki 11,9km pitkä. Jokatapauksessa päätettiin vaan nauraa asialle ja lähettiin takasipäin. 
Tässä kohtaa mulla meinas pimentyä. Jep, meinasin pyörtyä keskelle mettää. Kai se johtu siitä et aurinko paisto ja oltiin kuitenki kävelty jo jonku verran eikä kukaan meistä ollu oikeen kunnolla aamupalaakaan vetäny mut päätettiin kuitenki et Adrian lähti mun kanssa takasi alkupisteeseen oottamaan kyytiä takasipäin ja loput jatko oikeesta kohasta matkaa muiden luokse. 

Jonkun aikaa jouduttiin oottelemaan, ennenku Graeme ja Bartek saapu paikalle. Lähettiin siitä ajamaan takasi leirintäalueelle ja sinne päästyä me ruvettiin valmistelemaan päivällistä saapuvalle porukalle. Musta tuntu hirveen pahalta et jätin leikin kesken, mut olo oli sellanen ettei siinä olis edes kannattanu kävellä. 
Illalla tehtiin vielä nuotio ja istuskeltiin siinä, leikittiin eri laululeikkejä ja muita. 

Sunnuntaina edessä oli 12,1km kävely, mut sitäkään en kävelly. Jon sano et maasto on polvivammaselle huonoa, joten päädyin taas valmistelemaan Graemen kanssa lounasta muille. Kun muut pääs sovitulle paikalle, me popsittiin lounas ja lähettiin leirintäalueelle takasi pakkaamaan tavaroita. Siitä lähettiin takasin JMF:n tiloille ja mentiin ilosina hostellin sänkyihin nukkumaan!

Maanantaina oli vapaapäivä! 
Siobhan vei meidät kaikki, neljä puolalaista, kaks virolaista ja meidät kaks suomalaista Stratfordiin. Siel shoppailtiin taas vähän lisää ja loppupäivästä mentiin vielä kattomaan Olympic Parkia. Hetki ku oltiin kierrelty, mentiin takasin Westfieldiin (se ostoskeskus) ja sieltä jokanen jatko matkaansa minne nyt haluskaan. Minä ja Rudi jäätiin Siobhanin seuraks, mut kello meni turhan nopeesti eteenpäin ja jouduttiin jo lähteen takas hostellille.

Kirjottaisin mieluusti pitemmällä kaavalla ja tarkemmin, mutta mulla on enää vartin verran aikaa olla koneella ja meiän pitäis kirjottaa jotaki muuta just tällä hetkellä. Hups? :-D Noh, jokatapauksessa. Kirjottelen lisää varmaan vielä tänään, jos en niin sitte huomenna. Kaks päivää ennenku tuun takasin Suomeen, aika menee kyl ihan liian nopeesti..

Seuraavaan postaukseen!

- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti